Stronghold spot-on 10-20 kg közötti kutyák részére

Ára: 0Ft

Pipettás rácsepegtető a bolha, tetű, rüh és orsóférgek okozta fertőzések kezelésére és megelőzésére valamint a szívféreg lárvák elpusztítására alkalmas szer kutyák részére.

Hatása:
A készítmény a kutyák bolha, rüh, tetű és orsóféreg fertőzésének megelőzésére és megszüntetésére, valamint a szívféreg lárvák elpusztítására alkalmas. Egy hónapos védelmet biztosít.

Adagolása:
A pipettában lévő folyadékot az állat nyaktövéhez, a szőrzetet széthajtva cseppentse a bőrre! Nem alkalmazható, ha az állat szőre nedves. A kezelt terület megszáradásáig kerülni kell az állattal való közvetlen érintkezést. A kezelést követően legalább két óráig ne engedjük az állatot vízbe, illetve ne fürdessük! Vemhes és szoptatós állaton is alkalmazható.

Figyelmeztetések:
A terméket kisgyermekektől tartsuk távol!
6 hetesnél fiatalabb kölyökkutyáknál nem alkalmazható!
Ne alkalmazzuk beteg vagy lábadozó állaton!
Macskára csak a kifejezetten macskáknak ajánlott terméket használja (a cica megbetegedhet vagy el is pusztulhat a kutyákra készült termékek alkalmazása esetén)!
Minden esetben olvassa el a termék használata előtt a dobozban található használati utasítást/tájékoztatót!

Miért fontos az élősködők elleni védelem?
A kullancsok több fertőző betegséget is terjesztenek, mint például babéziózis vagy a Lyme-kór.
Nagy mennyiségű bolha jelentős vérszívással is károsítja a gazdaszervezetet, az állat komfortérzetét rontja, ezen kívül a legkülönfélébb bőrbetegségeket okozhatja. A bolha a nyálára allergiás kutya bőrén nehezen gyógyuló ekcémát és gennyes bőrgyulladást idéz elő, macskán pedig egész testre kiterjedő szőrhullást okoz. Ezen kívül a bolhák köztigazdái egyes galandférgeknek is.
Már hazánkban is megjelentek a szívférgességet terjesztő szúnyogok, melyek ellen feltétlenül védekezni szükséges, hiszen megfertőződés esetén az állat elpusztulhat.
A szívférgességről itt olvashat bővebben: http://ebcenter.hu/a-szivfergesseg

© 2012 Soltész Doktor Kft. All Rights Reserved.